Aarhus festuge med børn 2018
Aarhus Festuge 2018

Aarhus Festuge med Børn

Fra d. 31. august til og med 09. september, stå den i festugens tegn. Vi har fundet nogle arrangementer frem til jer, som passer perfekt til børnefamilien.

Aarhus festuge med børn er langt fra umuligt, faktisk gøres der en ekstra indsats for at gøre festugen fantastisk for alle, også børnefamilierne. Under hele festugen er der flere aktiviteter, som går igen alle dagene. Byparken er et godt sted at starte som børnefamilie, hvor flere aktiviteter er henvendt til netop jer. I kan blandt andet gå hop-amok i Byparken, hvor børn i alderen 0-11 år kan komme ind i hoppelegelandet for 50,- pr. barn. Er I vilde med ansigtsmaling og glimmer, står den også på kreativ og vild ansigtsmaling. Eller måske er I mere til det kreative hjørne, så kan I smutte forbi den kreative workshop, hvor genbrugsmaterialer får nyt liv.

Skal danseskoene luftes anbefaler vi at I smutter turen forbi Mølleparken mandag, tirsdag og onsdag, kl. 10.00-11.00, hvor SkralleBang skruer op for lyden. I kan også holde øje med Scenen i Byparken og Musikhuset, hvor der også er festlige indslag fra fx. Efterskoler.

Mangler I et kulturindslag, så kan I høre Nattergalen på Dokk1 og møde Det lille Turnéteater, hånddukker på Teater Reflektion og Hatteteater i musikhuset. I kan også smutte forbi Kvindemuseet, som har udstillingen Pigernes og Drengenes historier. En udstilling, som er tænkt i børnehøjde.

Måske er børnene helt vilde med Paw Patrol, Popsi og Guitar Krelle eller My Little Pony. Hvis de er det, så står den på A Walk in the Park om søndagen d. 02. september. Hvor overskuddet går til et godt formål, nemlig Børneulykkesfonden.

Brug for mere inspiration? Så tjek vores Guide på Min Festuge. Her har du også mulighed for at lave din helt egen to-go-guide, du skal blot huske at logge ind med din facebook-profil.