Randers Regnskov hovedindgang
Randers Regnskov hovedindgang Foto Børnenes Aarhus

Helt tæt på dyrene i Randers Regnskov

Det er bestemt ikke for sjov at Randers Regnskov reklamerer med, at man kommer helt tæt på dyrene ved at besøge deres kupler. For det er præcis det man gør, nogle gange overraskende tæt på. Der er ingen tvivl om, at dyrene er mere vant til at komme tæt på mennesker, end vi er til at komme tæt på dem.

Sydamerika

Randers regnskov
Dovendyr

Om det er varmt og fugtigt i Sydamerika? Jep det er det, så husk at hoppe i safaritøjet! Men når den rette påklædning er på plads, så kan I se frem til en helt igennem skøn oplevelse. Gå på “jagt” efter dovendyret, mærk vingesuset fra flagermusene i Kraniegrotten, se aberne svinge sig fra gren til gren og se de store søkøer blive fodret.

“Hahaha, mor skriger!”

Og ja, det gjorde jeg. For der er ingen tvivl om at mørke, kæmpe slanger i bur og flagermus fik alle mine hår til at rejse og en enkelt gang endte i et skrig. Heldigvis fangede Oliver min hånd, for han var nemlig ikke bange!

Afrika

Randers regnskov
Colobusabe

Kom helt tæt på de drillesyge Colobusaber, se de store skildpadder og de søde lemure. I skal have de lange ben og kængurubenene klar, Randers Regnskov har nemlig lavet stierne perfekte til børnefamilierne.

Asien

Krokodiller, flagermus, slanger, komodovaranen, gibbonaber, oddere mf. Jeg kan berolige jer med, at ikke alle dyr går frit. Komodovaranen og odderne er netop én af dem, som ikke går blandt os.

Fascinerende katte

Randers regnskov
Jaguarer

Ude foran Caféen finder I de to Jaguarer, som drengene brugte lang tid på at holde øje med. Vi spiste lidt madpakke imens vi nød udsigten til deres store anlæg og så kattene give den gas. Inden vi gik over til DanmarksParken, gik vi op i tårnet, hvor man kan se ud over hele anlægget og nemt kan se Jaguararne lege.

 

DanmarksParken

randers regnskov
Tarzanbane

Én af vores favoritter var DanmarksParken, hvor Randers Regnskov har gjort det muligt klappe grise og geder. Hvilket var til stor fornøjelse for vores drenge. Det første man møder i DanmarksParken er en helt igennem skøn legeplads, hvor I finder en gennemført forhindringsbane, vandlegeplads og svævebane. Det er også her I finder et overdækket madpakkeområde.

 

Faciliteter, spisning, barnevogn, toiletter mm.

randers regnskov
Dagens guider

I Randers Regnskov er der gode mulighed for at medbringe picnickurven eller spise i caféen, hvor priserne faktisk er rigtig gode. Toiletterne var rigtig pæne da vi besøgte Randers Regnskov. Har I behov for opbevaring, kan I leje et garderobeskab for kun 2,-.

Stierne i Randers Regnskov er ikke just barnevogns- og klapvognsvenlige. Derfor vil vi klart anbefale at I tager en bæresele med og har I ikke sådan én har Randers Regnskov faktisk tænkt på jer! I kan nemlig låne en bæresele eller en mindre klapvogn, og bare rolig barnevognen som I havde med er der selvfølgelig parkeringspladser til.

Masser af gode parkeringsmuligheder

Der er mange parkeringspladser ved Randers Regnskov. I kan vælge mellem betalingsparkering eller gratisparkering. Betalingsparkering er ved indgangen, hvor den gratisparkering blot er 5 minutters gang væk fra Randers Regnskov.

Bedømmelse

Randers Regnskov får fuldt hus! For på trods af vores mindre afsky mod varmen, skal det ikke påvirke bedømmelsen. Pris og kvalitet går bestemt op og helhedsoplevelsen var fantastisk.

Pris: Voksne 190kr. og børn (3-11) 110 kr. Børn (0-2) Gratis
Åbningstider: Skifter mellem kl. 10-15 og kl. 10-18
Fem ud af fem: 
Adresse: Tørvebryggen 11, 8900 Randers


 geder randers regnskovMus i Randers Regnskov Foto Børnenes AarhusRanders RegnskovLegeplads i Randers Regnskov

 Gangbro Randers RegnskovJeep i Randers RegnskovDyr i Randers Regnskovkrokodille Randers Regnskov