Nyhedsbrev

Nyhedsbrev Børnenes Aarhus
Nyhedsbrev Børnenes Aarhus

Mangler du nogle gange inspiration til ugens aktiviteter og begivenheder for børn? På Børnenes Aarhus udsender vi et nyhedsbrev fyldt med tips til oplevelser, aktuelle arrangementer, naturoplevelser, legepladser og meget mere.

Vidst du at Børnenes Aarhus startede på baggrund af manglende inspiration til byens gratis glæder og begivenheder for børn? Aarhus er nemlig en by fyldt med skjulte skatte, man skal bare have tiden til at lede efter dem. Vi har brugt mange weekender på at finde dem frem og vi vil gerne dele vores viden med jer. Du kan læse meget mere om historien bag Børnenes Aarhus her.

Når du har tilmeldt dig nyhedsbrevet, modtager du en bekræftelsesmail. Det er altid muligt at afmelde nyhedsbrevet og tilmelde sig igen.

Tilmeld

Betingelser og vilkår

1. Tilmelding
Ved tilmelding af nyhedsbreve fra www.bornenesaarhus.dk accepterer du, at vi udsender vores nyhedsbrev til den oplyste e-mailadresse.

2. Udsendelse
Vi udsender vores nyhedsbrev ca. hver 2. uge. Når du er tilmeldt vores nyhedsbrev, vil du løbende modtage informationer om aktuelle begivenheder, aktiviteter, artikler og annoncer.

3. Spam
Hader du også spam? Det er ikke lige vores favorit, derfor spammer vi dig IKKE med irrelevant indhold.

4. Indsamling af data
Ved oprettelse af e-mail abonnement giver du samtidig dit samtykke til, at vi registrerer de oplysninger, som angives ved tilmeldning. Oplysningerne bruges kun til internt brug.

5. Afmelding af e-mail abonnement
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev. Ved afmelding slettes alle oplysninger forbundet med tilmeldingen. Ønsker du at afmelde dig vores nyhedsbrev, kan du gøre dette gennem et link nederst i det udsendte nyhedsbrev.

6. Dine rettigheder
Tilmeldt har altid mulighed for at få oplyst, hvilke oplysninger Børnenes Aarhus har registreret. Oplysningerne indsamles alene til internt brug og opbevares på en sikret server. Oplysningerne hverken sælges, udlejes eller videregives til tredjemand.

7. Kontaktoplysninger
Børnenes Aarhus
Louis Hammerichs vej 21, 5 th
DK-8200 Aarhus N

Tlf. nr.: 28 96 30 56
E-mail: Hej@bornenesaarhus.dk