Sjov på Højbjerg Bibliotek
Sjov på Højbjerg Bibliotek Foto Børnenes Aarhus

Børnevenligt bibliotek i Aarhus

Et børnevenligt bibliotek som er perfekt til en regnvejrsdag. Generelt er biblioteker stedet når det regner, men Højbjerg bibliotek har en skøn stemning over sig. Det føles næsten som en lille institution fyldt med bøger. Der er udklædningstøj, barbie-hus, hånddukker kreaområde, med andre ord en skøn indendørs legeplads for børnefamilien.

Én af mine personlige favoritter

Vi fik både leget med udklædningstøj, barbie-hus og fik opført en teaterforestilling. Biblioteket er meget opdelt i områder, hvilket både var positivt men også lidt udfordrende. Vi forældre kunne ikke lige gå og finde nogle voksne bøger, da børne- og voksenbøger ikke var placeret på samme etage. Dog er vi enige I at det giver en anden ro for de andre besøgende på biblioteket, at det er opdelt på den måde.

Tæt på biblioteket finder I faktisk Skåde Skole, som bestemt også er et besøg værd, så skal der lige brændes lidt krudt af kan det varmt anbefales.

Overblik

Etage med børneafdeling
Udklædningstøj
Barbie-hus
Barbiedukker
Hånddukker
Kreativt hjørne
Spil
Kort
The-sæt
Blandet legetøj
Vandautomat med kogende- og koldt vand

Find åbningstiderne her: https://www.aakb.dk/bibliotek/hojbjerg

Adresse: Oddervej 74, 8270 Højbjerg

udklædningstøj på Højbjerg Bibliotekkreaafdeling Højbjerg Bibliotekbarbiehus på Højbjerg Bibliotekdukketeater på Højbjerg Bibliotek