Cirkus summarum Aarhus 2019
Cirkus Summarum 2019. Foto: Morten Rygaard.

Skal I til Cirkus Summarum 2019, så kan I lige om lidt sikre jer billetter til forestillinger i Aarhus

Cirkus Summarum gæster Aarhus i ugerne 29, 30 og 31, hvor premiereaftenen er lørdag d. 20. juli kl. 15.30. Allerede fra torsdag d. 28. februar starter billetsalget til forestillingerne i Aarhus.

Årets artister

Denne gang kan I se frem til at møde Onkel Reje, Kristian, Hr. Skæg, Motor Mille, Rosa, Silja og 2x overraskelses artister. Alle 6 artister er velkendte Summarum artister, som med hver deres personlighed sætter sit præg på forestillingen.

Cirkus for hele familien

Cirkus Summarum er uden tvivl noget for hele familien, hvor vi alle har mulighed for at grine, men også stoppe op og føle. Fælles for alle år med Cirkus Summarum er nemlig, at der altid tages et bestemt tema op. Sidste år var det den store forventning, der kom under luppen, da den 10 års fødselsdag, måske ikke lige blev som forventet og planlagt. I 2017 var der fokus på følelserne, hvor vi blev taget igennem glæde, tristhed, vrede, kærlighed osv. Det er nemlig én af de ting Cirkus Summarum kan, de formår på humoristisk og barnlig vis at sætte fokus på børneuniversets hverdagsproblemer og spørgsmål. Hvor vi som voksne også får noget at tænke over.

Praktisk

Billetpriser: Fra 165,- til 385,- pr. billet. Alle skal have en billet også babyer.
Anbefalet alder: Forestillingen anbefales ikke til børn under 2 år.
Varighed: 2×45 minutter.
Ankomst: Pladsen åbner 2 timer før forestillingens start, hvor der er mulighed for at lege på pladsen, så kom endelig i god tid.
Mad og drikke: Det er tilladt at medbringe egen mad og drikkevarer. Der kan også købes på selve pladsen.
Hvor: Tangkrogen, Marselisborg Havnevej 1, 8000 Aarhus C

Læs mere på Cirkus Summarums egen hjemmeside her.