Hvad sker der i naturen – mens du sover? Når du i efterårsferien besøger Naturhistorisk Museum, mødes du af temaet Nattens Natur, og et museum der er åbent allerede fra kl. 9 og helt til kl. 19. 

Museet sætter spotlight på Nattens Natur i alle ferieaktiviteterne, og med de ekstraordinære lange åbningstider er der god plads til alle i denne specielle Corona-tid.

Mød Danmarks vildeste kratlusker Morten DD når han går på scenen og fortæller om spændende natdyr, eller kom til vilde Naturshows i auditoriet, og bliv klogere på nattens natur. Traditionen tro har vi en masse dissektioner, i år er det danske rovfugle vi sprætter op. Find skeletter af mus, fugle og måske skorpioner i uglegylp, kom med på skattejagt og meget, meget mere. Her er oplevelser for alle aldre og temperamenter.

Når den lille sult melder sig ovenpå en masse oplevelser og aktivitet, står Pandekagemanden som altid klar med lækre hjemmelavede pandekager. Han har både de søde af slagsen og dem til frokosten og aftensmaden på menuen – velbekomme. 

Praktisk info:

Åbningstider: 10. – 18. oktober 2020, kl. 9-19
Aktiviteter: Foregår i tidsrummet 10-17
Pris: Børn og unge under 18 år har GRATIS ADGANG.

Voksne 95 kr. (Årskort fra 195 kr. – hvilket vi bestemt anbefaler jer at købe!)

Læs mere om andre spændende oplevelser på Naturhistorisk museum her: