Naturhistorisk Museum Aarhus efterårsferie 2019
Foto: Naturhistorisk Museum

Hygge, halloween og efterårsferie rimer i den grad – og på Naturhistorisk Museum glæder de sig helt vildt til, at I kommer forbi og blander jeres hygge godt og grundigt med deres hygge.

Efterårsferie på Naturhistorisk Museum i Aarhus inviterer til hyggelig uhygge

I alle ferier sker der noget ekstra lækkert og ikke mindst hyggeligt på Naturhistorisk Museum. Efterårsferien er selvfølgelig ikke en undtagelse – og så starter hyggen allerede fra kl. 9:00 alle dage i efterårsferien. Kom og oplev en farlig masse spændende, lærerige og sjove aktiviteter. I kan blandt andet møde Morten DD fra BIDT BRÆNDT STUKKET! og 1 døgn, 2 hold, 3 dyr.

OBS! Husk at tage et barn med, der lige kan passe på jer, for Naturhistorisk Museum indrømmer blankt – nogle af aktiviteterne kan være en lille smule uhyggelige. Heksen Disa Freydis koger heksebryg på hønsefødder, larver og grøntsager, som I kan smage på, hvis I altså tør.

Er I til skattejagt? Så list ind i det uhyggelige kabinet, der i bedste halloween-stil er fyldt med spindelvæv og uhyggelige lyde. Vil I høre en masse spændende om ulve, skal I fange én af de fem daglige ulvetimer i auditoriet.

Praktisk

Åbningstider: Fra d. 12. – 20. oktober kl. 09-17
Aktiviteter: Foregår i tidsrummet 10-16
Pris: Voksne 95,- (et årskort koster 150,- .. Hvilket vi bestemt anbefaler jer at købe!) Forresten børn og unge under 18 år. har GRATIS ADGANG.

Læs det fulde program for efterårsferien på Naturhistorisk Museums Facebook begivenhed.

Tip!

Tag eventuelt selv en madpakke med, der er nemlig rigtig gode spise muligheder eller lad jer friste og køb én af de meget lækre madpandekager! Skulle I have brug for lige at brænde lidt ekstra krudt af, så smut da lige forbi Vennelystparken, som har en lækker legeplads og et stort kastanjetræ.