Forstbotanisk have indgang
Forstbotanisk have hovedindgang Foto Børnenes Aarhus

Slip fantasien fri i Forstbotanisk have

Der er ingen tvivl om at indgangens port har fanget den helt rigtige stemning for Forstbotanisk have, parken er nemlig utrolig fredfyldt. Her er en dejlig lille sø, masser af træstammer, som er perfekte at klatre på og kogletræet og alle kogletræer. Vidste du det ikke allerede, så gør du nu. Forstbotanisk have har et træ, som laver de mest fantastisk store grankogler. Men du skal være hurtig, for det er desværre ikke en skjult hemmelighed jeg deler med jer. Vi har endnu ikke været heldige at få fat i én af de store herligheder. Men vi står klar og melder os ind i kampen i år igen.

Ved søen er der endnu et unikt syn, her holder der nemlig en stor ugle til i et stort træ bagved en bænk. Nærmere kan jeg ikke lige komme placeringen, men er I heldige kan den nogle gange ses sidde oppe i træet. Vi var heldige sidste år at se den få sig en god lur.

Forstbotanisk have er parken, hvor man får sig en hyggelig gåtur væk fra byens biler og bare nyder hinandens selskab. Parken har flere grønne områder, hvor madpakken kan spises og savner i en legeplads, er Mindeparken jo lige ved siden af.

Parken til når vi skal slappe af

Vi anbefaler

Spark til dåse
Gåtur
Udforsk naturen
Koglejagt
Snup en kikkert med og find uglen
Gode parkeringsmuligheder

Adresse: Skovridervej, 8000 Aarhus C

Bakke i Forstbotaniskhave i AarhusSøen i forstbotaniskhave AarhusGemmeleg i Forstbotanisk

Opdagelse i Forstbotaniskhave i Aarhus