Freddy og Fantasine boganmeldelse
Freddy og Fantasine boganmeldelse Foto: www.Fantasine.dk

En måned på Nullermandssafari med Freddy og Fantasine.

Indtil videre har vi været på nullermandssafari i godt 1 måned, hvor bogen Freddy og Fantasine på Nullermandssafari af Malene Borum Pedersen, har været centrum for toiletbesøg, tandbørstning og oprydning.

Bogen tager jer gennem mange af hverdagens dilemmaer, såsom tandbørstning, oprydning, tøj af og på mm. Dette gør den gennem rim, remser og forældrefif. Rim og remserne er helt fantastiske. De er lette, korte og nemme at huske også for børnene. Herhjemme fangede vores drenge hurtigt remsen fra Nullermandssafari, hvor starten “Når en sugeslange suger nullermænd og døde fluer” især faldt i god jord.

Fra ivrige nej til et ivrigt ja

Freddy og Fantasine
Foto: www.fantasine.dk

Sebastian på 4,5 er især fan af nullermandssafari, så meget at han også selv spørger om vi ikke skal lege nullermandssafari. Der er ingen tvivl om, at det er blevet en fest, dog har Oliver på 7 år lugtet lunten og deltager ikke frivilligt i nullermandssafari længere. Til gengæld spørger han ofte sin lillebror om de ikke lige skal slukke en ildebrand. Hvilket resultere i en fællestisser, som oftest må siges at være perfekt brandmandsarbejde, da de ikke altid rammer ved siden af.

Imponerende illustrationer

Freddy og Fantasine
Foto: www.fantasine.dk

Faktisk behøver vi ikke læse remserne, for børnene kan fint digte ud fra billederne og derfor kan I også sagtens lave jeres egne remser. Bogen er nemlig meget flot illustreret, faktisk meget flot. Illustrationerne passer perfekt til børnesindet og de er nemme for børn at afkode, som netop gør det nemt for dem at fantasere videre med.

Anmeldelse

Vi er vilde med bogen! Den er enkel, god og giver nogle yderst håndgribelige fif til at gøre hverdagens evige udfordringer med småbørn let spiselige. Vi har ikke benyttet os af alle fif, for vi har ikke udfordringer med fx. badning og tøjet. Vi har plukket dem vi kunne bruge, hvilket også har virket for vores familie.

Vi er fan og Malene skal have en kæmpe TAK for at have lavet denne skønne bog!

Freddy og Fantasine
Foto: www.fantasine.dk

Pris: 249 kr. Hos Fantasine.dk
Forfatter: Malene Borum Pedersen
Forlag: Fantasine
5 ud af 5 stjerner: Stjerne tegningStjerne tegningStjerne tegningStjerne tegningStjerne tegning