Legeområde Gellerup bibliotek
Legeområde Gellerup bibliotek Foto: Børnenes Aarhus

Et åbent, lyst og hyggeligt bibliotek

Gellerup bibliotek er faktisk ret lækkert. Det har et stort børneområde, hvor der blandt andet er en scene, udklædningstøj og forskelligt legetøj. Hele biblioteket er på ét plan, som gør det meget barnevogn- og handicapvenligt.

Biblioteket er rigtig godt, hvis man har mindre børn, da man sagtens kan gå rundt og finde bøger, film eller andet imens barnet leger. Der kan nemlig ses hen til børneområdet fra næsten hele biblioteket.

Gellerup bibliotek har ligesom de fleste kommunale biblioteker i Aarhus forskellige arrangementer året rundt. Dette kan være alt fra krea-værksted, hvor der laves Eid pynt til æblemostdag.

Tip: Skulle I være kaffetørstige, får man en ok kaffe ved Sleep-in, som er billig.

Da vi besøgte Gellerup Bibliotek var det en hyggelig eftermiddag, der var dejligt med liv, ro og faktisk bare en rigtig hyggelig stemning. Der var ikke for mange mennesker, men vi var heller ikke “Palle alene verden”, som vi nogle gange har prøvet.

Drengene legede fint alene, imens vi kunne kigge efter film og bøger. Det var generelt en rigtig god oplevelse, hvor det hele lige lykkedes. Vores drenge kan godt gå delvist i panik, hvis vi ikke lige ånder dem i nakken, så det var jo en succes at.

Overblik

Scene
Udklædningstøj
Legetøj

Sofaområde
Blandet legetøj

Find åbningstiderne her: https://www.aakb.dk/bibliotek/gellerup

Adresse: Gudrunsvej 78, 8220 Brabrand

Gellerup bibliotek
Foto: Børnenes Aarhus
Gellerup bibliotek
Foto: Børnenes Aarhus
Gellerup bibliotek
Foto: Børnenes Aarhus
Gellerup bibliotek
Foto: Børnenes Aarhus