Harry Potter uge hos Arnold Busck Aarhus
Foto: Arnold Busck Aarhus

Harry Potter fan? Så vil du elske vinterferien hos Arnold Busck i Aarhus

Der er nemlig fyret godt op under magien, når Arnold Busck fra mandag til fredag går Harry Potter-amok og omdanner butikken til J. K. Rowlings univers.

Program

Mandag 11. februar kl. 13-15 kan du lave dit eget banner. Er du til Gryffindor eller Slytherin? Kom ned og bekend kulør med dit helt eget banner, som uden tvivl vil pynte på ethvert værelse.

Tirsdag 12. februar kl. 13-15 er det enhver magikers bedste ven tryllestaven, der skal laves. De er måske ikke så magiske som Olivander, men med pinde, limpistol og karton skal I nok få skabt noget magisk sammen.

Onsdag 13. februar kl. 13-15 skal der laves nøgleringe, endelig kan I sikre at nøglerne ikke flyver væk med en flot hjemmelavet nøglering. Hvem ved med lidt magi, finder de måske sig selv, hvis de bliver væk…

Torsdag 14. februar kl. 18-19 står den på Harry Potter Pub Quiz, hvor I kan komme med til en hyggelig aften efter lukketid, hvor Quiz-master og Potter Head, Anna, trækker i kappen og sætter jeres Harry potter-viden på prøve. Der er forfriskninger og gevinst til vinderholdet.

Deltagelse i hold af 2 personer, Arnold Busck hjælper gerne med at lave holdene på dagen. Tilmelding nødvendig på aarhus@arnoldbusck.dk senest onsdag 13.2.

Fredag 15. februar kl. 13-15 kan I lave jeres helt eget optagelsesbrev. Det sker jo at uglen glemmer nogen på vejen eller tager sig en lur i et træ. Et dette tilfældet for den ugle, som ikke kom med jeres optagelsesbrev, kan man jo lige få styr på det selv.