Påskepynt
Foto: Alexas_Fotos fra Pixabay

Vi har samlet en guide over, hvor I blot skal møde op og lave jeres helt eget påskepynt.

De aarhusianske biblioteker er altid friske på at udfolde deres kreative sider, hvilket de bestemt også gør i påsken. Som bonus er det hele gratis!

Påskepynt med Silk Clay på Viby bibliotek

Hver torsdag står den på torsdagstosserier på Viby bibliotek fra kl. 16.00-17.00. Torsdag d. 11. april er det påsken der kommer under kreative hænder. Aktiviteten er fra 4-5 år og opefter. I skal ikke tilmelde jer, men blot møde op og hygge jer sammen, og så er det gratis.

Påskeklipperier og påskehygge på Højbjerg bibliotek

Lørdag d. 13. april kan I udfolde jeres kreative evner med saks, papir og karton. Der skal måske laves en lille påskeharer, påskehat eller måske årets gækkebrev. Det sker fra kl. 11.00-13.00, I skal blot møde op, der er ingen tilmelding og det er gratis.

Fjer, palietter, påskeæg og karsekaniner

Åby bibliotek må siges at gå all-in, når der skal påskehygges lørdag d. 13. april kl. 11.00-13.00. Her kan I lave påskepynt med fjer og palietter, dekorer jeres helt eget påskeæg og lave en karsekanin. For at få den helt rigtige påskestemning, læses der også en påskehistorie højt. Gratis, ingen tilmelding, mød op og hyg jer.

Påskehygge på Dokk1, BørneLab

Tirsdag d. 16. april og onsdag d. 17. april, kan I lave dekorativt pynt, som I kan tage med hjem til påskebordet. Dette arrangement er også gratis, men denne gang skal i tilmelde jer. Der er plads til 25 på hvert hold og der er 3 hold hver dag. Det første hold starter kl. 12.00-13.00, næste hold kl. 13.00-14.00 og det sidste hold kl. 14.00-15.00 begge dage.

I kan tilmelde jer på https://www.aakb.dk/arrangementer, hvor I blot skal finde arrangementet for den dag og tidspunkt i ønsker at deltage, trykke på arrangementet og så finder I et direkte link til tilmeldingen. Både børn og voksne skal booke en billet.