legeplads med edderkoppespind Viby
legeplads med edderkoppespind Viby Foto Børnenes Aarhus

En stor legeplads med edderkoppespind

Det er nemlig lige det du finder på Kaj Munks vej i Viby J, men det er ikke kun et kæmpe edderkoppespind, der gør den legeplads til et besøg værd. I finder nemlig også en svævebane, klatrestativ med en stor rutchebane og nogle skønne grønne områder.

Vi skal ærligt indrømme, at vi blev positivt overrasket, da vi fandt denne perle. Nogle gange kan man godt opbygge nogle fordomme om bestemte områder, som oftest er helt ubegrundet. Dette var desværre nok tilfældet for vores syn på området. Heldigvis blev alle fordomme malet til jorden!

Når drengene herhjemme siger “den der legeplads med edderkoppespind”, ved vi godt hvor turen skal gå hen. Hvilket bestemt ikke gør noget, da vi med glæde smutter til Kaj Munks vej med drengene.

Der er rigt mulighed for masser af leg sammen og ikke mindst masser af bevægelse på den gode måde. Så er I en aktiv familie, der gerne vil have tid til bevægelse kan I på en god måde lege det ind sammen med jeres børn på Kaj Munks vej.

Området er fint opdelt, hvor edderkoppespindet og svævebanen befinder sig på en lille forhøjning. Herfra er der udsigt til legeområdet med klatrestativ, legehus, vipper og udsigt til basketball banen samt en Pannafootball bane. Alt sammen indenfor tydelig høre og se afstand, så bare rolig som forælder kan I fint have det store overblik over børnene.

Overblik

Klatrestativ
Sandkasse
Basketball
Pannafootball bane
Svævebane
Legehus
Stort edderkoppespind
Rutchebane
Vippe
Borde og bænke
Balancegang

I finder legepladsen mellem boligblokkene i afdelingen Præstevangen, som er en del af boligforeningen Århus Omegn. Der er gode parkeringsmuligheder og er I med offentlig transport holder bus 11 og 13 kun små 200 meter fra legepladsen.

Skal I have lidt varme, vil vi varmt anbefale et smut forbi Viby Bibliotek, som faktisk kun ligger 1 km væk. Det er et rigtig hyggeligt bibliotek, med et stort børneområde.

Adresse: Legepladsen er ved Kaj Munks vej 44, 8260 Viby J

klatrestativbasketball banesvævebanelegeplads med stort edderkoppespind