Min Aarhus Familie | Kirsten fra Den Kreative Afdeling | uge 46

Kirsten fra den kreative afdeling, vært på Min Aarhus Familie
Kirsten fra den kreative afdeling, vært på Min Aarhus Familie

Denne uges vært på Min Aarhus Familie er Kirsten og Bjarke

Hvem er i?

Vi er en familie på tre: Kirsten er moderen, og ikke bedstemoren, som navnet ellers kunne antyde. Hun hjælper pædagoger med at skabe eksperimenter og nytænkning gennem firmaet Den Kreative Afdeling. Bjarke har også et problematisk forhold til sit navn, der gør, at han konsekvent bruger navnet John i udlandet. Han arbejder med online marketing i sit firma Compell. For at gøre livet lettere for vores 3-årige datter har vi givet hende navnet Victoria – se, det er både tidssvarende og internationalt😊

Både Bjarke og Kirsten har boet i Aarhus i mange år, men skiftede sidste år lejligheden ud på Trøjborg med et hus i Lystrup for at få mere plads og en have. Vores biler gør, at vi ikke får forstads-klaustrofobi og transporterer os hurtigt ind til Aarhus, når vi trænger til at føle os storby-smarte.

Hvad kan vi forvente os af din uge på Min Aarhus Familie?

Vi vil gerne give jer et indblik i, hvordan familielivet ser ud med to forældre med firma. Både friheden i selv at bestemme hvornår vi holder fri, men også udfordringerne ved at arbejdet ikke kun er 8-16, men nemt kan spise en aften, hvis ugens nyhedsmail ikke er færdig.

Dit bedste minde eller bedste oplevelse fra Aarhus?

Vi havde vores første date i uni-parken en kold aften i marts. Bjarke havde forsøgt at lokke Kirsten med på skovtur i Riis Skov, men det turde Kirsten ikke. Hun kendte trods alt ikke Bjarke særlig godt, og hvad nu hvis han var en farlig voldtægtsmand? Derfor endte valget på uni-parken, da Kirsten mente, at den var befærdet nok til at være sikker. Vi havde nogle skønne timer med varm the på en kold bænk. Senere hen har vi været meget i Riis Skov, også om aftenen, og der er ikke sket noget endnu😉


Har du lyst til vide mere om Kirsten og hendes familie, kan du følge med på Instagram profilen Min Aarhus Familie  hvor Kirsten viser deres hverdag frem.