Efterårsferie naturhistorisk museum
Naturhistoriskmuseum; AU; Udstilling; Kløvedal; Frihedensværksted; IB Michael

Børnefamilierne elsker det!

Naturhistorisk museum er uden tvivl et museum for børn. For nogle vil det vække minder når vi siger Naturhistorisk Museum, andre vil tænke Øhm, hvor det lige henne? Det vil vi meget gerne lave om på, for Naturhistorisk Museum, som er placeret i UniParken er et fantastisk museum for mindre børn. Nej, de må ikke røre ved alle dyrene, men det er faktisk helt ligemeget her.

Ferietid = Museum for børn

Når der er dømt ferietid kan I altid finde en aktivitet på Museet, til påske er der påskejagt, maling af påskeæg, nogle af de levende dyr tages frem og ofte har I også mulighed for at se en obduktion i auditoriet på Naturhistorisk museum. Naturhistorisk museum er the-place-to-be, når det er ferietid og viser bestemt, at de er et museum for børn. Ej forglemme at der oftest er udvidet åbningstider i alle ferierne.

Efterårsferie, gys og dyr

Efterårsferien er efterhånden blevet en rigtig gyser, med Halloween på temaet. Naturhistorisk Museum er ikke en undtagelse. Her åbner de dørene op til et pyntet museum, som byder på heksebrygning, lærerige efterårsaktiviteter og meget mere.

Julen er magisk på museet

I december skal I på jagt efter den lille nisse mus og I kan høre om nisserne, hvor der primært er fokus på skovnissernes liv. Dette sker på magisk vis, hvor der åbnes en låge, som har et lille tema fra nissen måde at bo og leve på.

Køb et årskort, I får det brugt

Vi har altid haft et årskort til museet og det er tjent hjem allerede på 3. besøg, så det kan faktisk ikke betale sig at lade vær. Med andre ord er det en god investering og dem kan man ikke lave nok af i livet. Derudover kan I sagtens kombinere en tur til Naturhistorisk Museum med en legeplads, Vennelystparken har nemlig en skøn én af slagsen.

Pris: 95,- pr. voksen – Børn (0-18 år) Gratis!
Årskort: 195 – 295,- for 12 måneder
Åbningstider: 10.00-16.00 alle ugens dage
Læs mere: https://www.naturhistoriskmuseum.dk

Adresse: Wilhelm Meyers Allé 10, 8000 Aarhus C