træningsplads i riis skov
træningsplads i riis skov 2018 Foto Børnenes Aarhus

Riis Skov, løberuter, hundeluftning og vildmandsmark

Når foråret nærmer sig er man ikke i tvivl på Trøjborg. Duften af Ramsløg spreder sig nemlig over hele området og jagten på friske og lokale råvarer er sat ind. Skovbunden er fantastisk smuk og den perfekte lokation, hvis der skal tages nogle lækre billeder i det fri. Riis skov råder over nogle lækre brombærbuske, som du finder på tumlepladsen og en skøn udkigspost, hvor havnen, Aarhus Ø og Mols kommer til syne.

“Det perfekte spot til udendørs træning”

Riis Skov er velbesøgt af mange løbere, hvilket er helt forståeligt. For med god udsigt og løbevenlige stier er det klart en lækker løbetur man får. Udover gode løberuter finder I også træningsområdet, hvor udendørs træningsredskaber er sat op. Dette er placeret ved udkigsposten, som gør træningen til en særdeles smuk og naturskøn oplevelse.

I Riis skov finder I også Tumlepladsen, som råder over en mindre forhindringsbane, et stort bålhus og flere bådpladser under åben himmel. Det er perfekt til en børnefødselsdag, familiefest eller andre arrangementer.

“Tumleplads, en naturlegeplads i skoven”

For vores børn er det ikke længere Riis Skov, men børnehavens skov. Hvilket tyder på, at de har brugt meget tid i den skov, med hulebyggerier og rolleleg. Jep, der er ingen tvivl om, at det er vores lokale skov, hvor vi smutter hen i nattøj, gummistøvler og uglet hår.

Overblik

Tumleplads
Udsigt
Ramsløg
Træningsområde
Den Permanente
Ishus
Tæt på offentlig transport

Adresse: Dronning Margrethes vej 107, 8200 Aarhus N