sci-fi-con i Randers
Foto: Henrik Sørensen, Sci-fi-con Randers - 2018

Skyd påsken igang med Sci-Fi-Con I Randers.

Sci-fi-con løber af staben Lørdag d. 13. april kl. 10.00 til 18.00, hvor Arena Randers fyldes med Sci-Fi helt ud til fingerspidserne og Danmarks største Star Wars- og science fiction-messe skydes igang.

Vi har samlet et lille overblik over, hvad I kan lave på sci-fi-con.

Gæster

I år kan I møde en række skuespillere, som har gjort sin entré i Star Wars. Mød blandt andet Alan Harris, som spiller Bossk i Star Wars, The Empire Strikes Back. Andre Star Wars stjerner som Tim Rose (Admiral Ackbar), Femi Taylor (Oola) og Benedict Taylor (Fighter Pilot Bravo 2) kommer også.

Det er faktisk muligt at købe sig til en autograf, som koster fra 200 kr. og opefter. Det er den enkle gæst, som selv fastsætter prisen.

Mød også Ian Livingstone, som holder et længere foredrag om Sværd og trolddombøgerne samt hans store rolle indenfor rollespils-universet.

Gunnar Wille, Mandan bag Skrumpen fra det ydre rum, kommer også forbi og afholder et foredrag om fortælleteknik.

Aktiviteter

Det er muligvis ikke lige gæsterne børnene bliver mest imponeret over, hvor vi forældre muligvis har en anden opfattelse. Til gengæld er der rundt omkring aktiviteter, hvor I blandt andet kan prøve forskellige Star Wars-spil, deltage i konkurrencer, Blast-a-Trooper, lave jeres eget lyssværd og quizze.

Den mere populære konkurrence er udklædningskonkurrencen, så find symaskinen frem, giv kreativiteten et spark og giv den gas.

Ej forglemme at I kan få taget fantastiske billeder med Stormtroopers.

Nok at se på

Det er bestemt et besøg værd at tage til sci-fi-con og vi husker vores besøg, som en helt fantastisk oplevelse. Far fik taget drengene under vingerne, vist legetøj frem fra hans barndom og delt ud af barndommens minder.

I finder 3 haller med legetøj, film-merchandise, vintage legetøj, spil, udstillinger og meget mere. Det er en sand fornøjelse, hvor især de fleste børn vil elske at se de mange udklædte gæster og cosplayers.

Randers en by i Galaksen

Faktisk er det hele Randers, som går sci-fi amok. I kan nemlig også opleve Stormtroopers og jediriddere på Randers bibliotek, møde udklædte i Randers bymidte eller smutte en tur forbi Reys Værksted i Kulturhusets sal, hvor der laves ting til tusindårsfalken.

Praktisk

Pris: 80 kr. ved forsalg, 95kr. ved indgangen. Børn under 3 år gratis.
Adresse: Arena Randers, Fyensgade 1, 8900 Randers C
Parkering: Arena Randers er under ombygning, men der kan parkeres i nærheden andre steder. Se en oversigt her.
Besøg hjemmesiden: http://scificon.dk