Skåde skole parkour bane 2018
Skåde skole parkour bane 2018 - Foto Børnenes Aarhus

Er du tosset med fodbold, skateboard og parkour?

Skåde skole er helt klart the-place-to-be, hvis fodbold er et af de helt store hit hjemme ved jer. På Skåde Skole finder I nemlig en mur, hvor I kan skyde bolden gennem huller og på den måde gøre træningen til noget sjovt. For hvem får egentlig flest point?

Hvis det ikker lige er fodbold I er mest fan af, kan I også snuppe skateboardet, løbehjulet eller rulleskøjterne med. Der er nemlig flere skateboardramper, som passer til forskellige sværhedsgrader. I kan også løbe om kap på løbebanen, eller rulle om kap 😉

Men det stopper skam ikke der, for på samme område som fodboldtræningen, løbebanen og skateboardramperne finder I en anderledes Parkour bane. Den er ikke traditionelt set som de andre gule parkourbaner, men det gør bestemt ikke noget, for det giver bare nye udfordringer, som er med til at udvikle ens parkourevner.

Tænker du at Parkour nok lige er lidt for farligt for jer, så tro om igen. Børn er jo de mest fantastiske atleter! Vi leger gerne Parkour-tik, som bestemt får hele kroppen igang og sved på panden.

Overblik

Parkourbane
Fodboldmur
Skateboardramper
Legeplads
Løbebane

Adresse: Mantziusvej 5, 8270 Højbjerg

skåde skole skåde skole skåde skole skåde skole