solbjerg bibliotek legehygge
Oliver og Sebastian legehygge på solbjerg bibliotek 2018 Foto Børnenes Aarhus

Et af de hyggeligste og mest børnevenlige biblioteker i Aarhus

Et skønt bibliotek, hvor børn i alle aldersgrupper er tænkt ind. Det er tydeligt at biblioteket er et skolebibliotek. Dette udelukker selvfølgelig ikke god læsning til de voksne, hvor der bestemt også er et godt udvalg. Vi vil gerne give en digital HIGH FIVE til Solbjerg bibliotek, for børneområdet og teenagerområdet er gennemtænkt og aldeles hyggeligt.

Vi er imponeret!

Da vi kom ind på Solbjerg biblioteket var det med store øjne og åben mund. Vi var mildt sagt alle overrasket, for vi havde jo gjort os nogle tanker om skolebibliotekerne. Men her blev alle fordomme nedbrudt, hvilket er helt fantastisk.

Drengene var lidt over det hele ved børneområdet og hyggede sig rigtig meget. De fik fremført et eventyr på dukketeateret imens jeg læste et af de klassiske eventyr. Det kan varmt anbefales at tage et smut på Solbjerg bibliotek, dog skal I altid være OBS på åbningstiderne og lige tjekke op inden i tager turen.

Trænger I til at være lidt mere aktive er Solbjerg bibliotek, et rigtig skolebibliotek som er placeret i samme bygning som Solbjerg Skole. Her finder I nogle rigtig lækre udendørs arealer med gode legepladser.

Overblik

Hule
Dukketeater
Dukkehus
Teenagerrum bag lukkede døre
Stole og borde
Sofaer
Stort udvalg for børnefamilien

Find åbningstiderne her https://www.aakb.dk/bibliotek/solbjerg

Adresse: Kærgårdsvej 4, 8355 Solbjerg

bibliotek Aarhusbibliotek for børnkreativ med børn