Spilopmarked i Aarhus 2019
Foto: Pixabay

Børnegenbrug på hele 80 stande til Spilopmarked på Godsbanen

Søndag d. 10. marts kl. 10-16, er der Spilopmarked på Godsbanen, hvor der er fyldt godt op af en masse lækre ting i børnegenren. Med 80 stande finder I masser af børnetøj, interiør, legetøj og udstyr. Med andre ord er det den fysiske ReShopper, der indtager Godsbanen.

Hele idéen bag Spilopmarked er nemlig at samle alle ting til børn på ét loppemarked. Dorte, som står bag Spilopmarked, manglede et loppemarked, hvor der kun var stande med børneting. Dorte udtaler selv “typisk når man kommer på loppemarked er der lige et par stande med lidt børneting, men måske er det ikke lige tøj i de rigtige størrelser eller lige det legetøj man mangler. Vi vil gerne sikre os at alle kan finde noget, fordi der simpelthen kun er børneting.” 

Med alle 80 standpladser solgt, er man garanteret et kæmpe udvalg. Boderne består primært af private, der sælger ud af gemmerne og som har mange ting i overskud. Ting og tøj, som slet ikke er slidt, hvorfor det selvfølgelig skal videre og gøre glæde hos andre. Blandt standende finder I også enkle lukkede webshops, som sælger billigt ud.

Hjemme hos Dorte er det meste til sønnen købt på loppemarkeder “I Danmark bruges der RIGTIG mange penge på børneting, og alle ved at tingene slet ikke er brugt eller slidt efter brug af et eller to børn. Derfor synes jeg det giver rigtig god mening at genbruge. Jeg har selv købt det meste til min søn på loppemarked og han har haft så meget glæde af det og har kunnet få flere sjove ting, som så kan gå videre til nogle andre børn, når han vokser fra det.” 

Et loppemarked for hele familien

Godsbanen har gennem de sidste par år udviklet sig til et sted for hele familien. I finder blandt andet et stort opholdsområde, hvor man kan slappe af, mens børnene udforsker.

Hele Godsbanen er et fantastisk sted for børnene at lege

Melder sulten sig, kan I selvfølgelig nyde en medbragt madpakke ved siddepladserne eller smutte forbi caféen i hallen, hvor der kan købes kaffe, kakao, saft, kage og sandwich. Der er også den store café ‘Spiselauget’ på Godsbanen, som også har et stort udvalg af frokostretter. Hos ‘Spiselauget’ finder I også børnestole, legeområde og pusleområde.

Praktisk

Parkering: Der kan parkeres ved Godsbanen mod betaling og ellers er der parkering rundt omkring i beboelsesområdet, dog er det nok lidt risikabelt at satse på. Så vi anbefaler at I snupper bussen, letbanen, cyklen, benene eller andet, hvis I har mulighed for det.
Pris: 20 kr. pr. voksen. Børn følger med gratis.
Hvor: Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C
Hvornår: Søndag d. 10. marts. kl. 10.00-16.00

Følg med på Spilopmarkeds Facebookside.