Stefanie Vinther – Min Aarhus Familie – Uge 37

I denne uge på Min Aarhus Familie har vi fornøjelsen af at byde velkommen til Stefanie Vinther

Stefanie, hvem er du?

Jeg er mor på 31 og gift med Laura på 33. Vi har sammen to drenge, Walter på 3 og Helge på 15mdr. Vi bor i Frydenlund Århus V. Jeg hjemmepasser Helge og Walter er i børnehave nogle dage om ugen. Jeg arbejder lidt som babymassage instruktør i mit firma babymassage og leg v/Stefanie Vinther og underviser i step og stram op i Århus studenter gymnastik.

Hvad kan vi forvente os af din uge på Min Aarhus Familie?

I kan forvente kaos, larm og sjov. Fif til gode steder at se med børn. Og gode ideer fra mit arbejde som babymassage instruktør. I kommer nok også til at se lidt vikler, for min yngste vil ikke barnevogne.

Dit bedste minde eller bedste oplevelse fra Aarhus?

Mit bedste minde fra Århus er min studietid på pædagogseminaret, mødet med min kone, fødslerne af mine dejlige unger og vores bryllup.

Følg med HER.