Affaldsindsamling aarhus
Affaldsindsamling aarhus Foto: Pixabay

Skal I med til årets måske hyggeligste Affaldsindsamling i Riis Skov?

Sammen med Den Kreative Afdeling afholder vi søndag d. 07. oktober kl. 10.00-12.30 affaldsindsamling i Riis Skov. Her byder vi på sort kaffe fra MokkaHouse, the, varm kakao til alle børn, kage og grønne snacks. Til de første 30 affaldsindsamlere vil der også være lækre rundstykker fra Fru Nielsens bageri.

Det bliver en hyggelig formiddag, hvor alle børn også har mulighed for at forvandle det indsamlede affald til kunstværker. Kunstværkerne bliver udstillet på Risskov Bibliotek i ugerne 41+42, hvor børnene derefter har mulighed for at hente deres kunstværker hjem igen.

Vi står klar med hapsere, affaldssække og handsker. Vi har 20 stk. så skulle I have nogle handsker derhjemme, må I meget gerne tage dem med.

Med omtanke for naturen

Hvert år afholder Naturfredningsforeningen en stor affaldsindsamling, hvor skoler, institutioner, virksomheder, foreninger og privatpersoner kan tilmelde sig. Det er et fantastisk initiativ, hvor der bliver samlet MEGET affald. Sidste år blev der bare i Aarhus Kommune indsamlet 5611 kg. affald.

Vi kan sammen gøre tallet mindre, ved egentlig bare at tage en pose med, når vi selv går en tur i skoven med familien. De fleste børn elsker at få ansvar og hjælpe naturen. Forfrem endelig jeres børn til ‘Naturens ven’, giv dem endelig nogle handsker og måske os en hapser. Dette giver også rigtig god anledning til at få en snak om, hvorfor det egentlig er vigtigt vi passer på vores natur.

Praktisk information

Affaldsindsamlingen afholdes søndag d. 07. oktober 2018, kl. 10.00-12.30. Vær opmærksom på at Det Kreative Værksted lukker 12.30. Vi samler affald i Riis skov, hvor der især er meget affald at finde langs Grenåvej.
Vi mødes på hjørnet af Grenåvej og Marienlundsvej, hvor det kreative værksted også vil holde til. Når vi er færdige med affaldsindsamlinger sørger vi selvfølgelig for at alt affaldet sorteres og køres på lossepladsen, så det kan komme hen, hvor det høre hjemme.