Cæcilie & Teddy – Min Aarhus Familie – Uge 40

Denne uges værter på Min Aarhus Familie er Cæcilie og Teddy, som sammen har bloggen Hr. og Fru Kunsthistorie.

Cæcilie og Teddy, hvem er I?

Hej med jer! I denne uge har vi været så heldige at få lov til at lave et take-over her hos Min Aarhus Familie, noget vi har glædet os rigtig meget til – og hvem er det så lige vi er?

Vi hedder Cæcilie og Teddy og sammen har vi vores datter, Ebba, på 3 år. Til hverdag arbejder Teddy som formidler i Den Gamle By og Cæcilie er netop startet i sit arbejde for Nordea Fraud Resolution Management, hvor hun skal arbejder som koordinator.

Vi er begge uddannet cand.mag. i Kunsthistorie fra Aarhus Universitet, hvor vi mødte hinanden i 2012. Vi har boet sammen siden 2014, hvor vi flyttede ind i den lejlighed vi stadig bor i, oppe på Christiansbjerg, lige ved siden af Storcenter Nord.

Men når vi ikke er historieformidlere eller bankkoordinatorer, så driver vi sammen kulturbloggen Hrogfrukunsthistorie.dk. Vi skriver om alle mulige former for kultur, både kunst, museer, naturoplevelser og gode børnebøger. Vi mener nemlig at kultur er for alle, ikke kun de kedelige voksne, som kan værdsætte de subtile nuancer i Edvard Munchs sene værker! Nej, kultur handler om hvordan man formidler det og på vores blog fortæller vi lidt om, hvordan vi selv introducere kultur for Ebba og ideer til, hvordan man kan få nogle spændende oplevelser med sit barn i hverdagen.

På grund af bloggen er vi ofte ude i og omkring Århus og opleve nye, spændende ting og måske kan I være heldige nok, mens vi er ude og opleve nye ting mens vi tager os kærligt af Min Århus Families Instagram.

Hvad kan vi forvente af jer i denne uge?

I får lov til at komme med på en lidt kaotiske uge – for alt er ikke helt som det plejer. I får bl.a. lov til at følge med i at Cæcilie starter på nyt arbejde, samtidig med at bloggen, hverdagen og hobbyerne også lige skal passes. I kommer med om bagved hvordan vi finder inspiration til vores blog, hvordan vi arbejder sammen som ægtepar og hvordan vi får alt det her hverdagsliv til at hænge sammen, med alt hvad det indebærer af madpakker, oprydning og pendling.

Vi er på ingen måder de bedste mennesker til at vise den ”sande, kaotiske” side af vores liv frem – Cæcilie især, kan godt lide orden og struktur, også i vores Instagramposts – men for jer vil vi forsøge at være så hverdagsagtige som overhovedet muligt, og også få inkluderet de gange, hvor hverdagen måske ikke løb lige så glat som den måske burde. Men vi lover ikke, at vi ikke smider et filter på, bare så vi selv kan leve med det.

Jeres bedste minde eller bedste oplevelse fra Aarhus?

Den er svær! Vi har nemlig både mødt hinanden, flyttet sammen, blevet forlovet, gift og fået et barn i den her by. Selvom Teddy er tilflytter fra Lolland og Cæcilie heller ikke er født i Århus, så føler vi os så gennemgribende århusianske, at det efterhånden er de små ting, som giver de bedste minder; de mange cykelture med vores datter, lørdagsturene til Ingerslevmarkedet, den første sommer-is fra La Dolce Vita på Tordenskjoldsgade og Sallings årlige juleudstilling. Hvis vi nogensinde flyttede fra den her by, var det klart de minder som ville være tydeligst og de ting vi ville savne mest. Men vi har nu ingen intentioner om at forlade den her by sådan lige foreløbig – heldigvis!

Følg med HER.

Fik du læst om sidste uges Take-over?