Sofia Rasmussen – Min Aarhus Familie – Uge 39

I denne uge på Min Aarhus Familie har vi fornøjelsen af at byde velkommen til Sofia Rasmussen.

Sofia, hvem er du?

Hej alle børnefamilier i Aarhus. Jeg hedder Sofia, er 36 år, gift med Christian og mor til Ludvig (2012) og Solvej (2014). Vi bor i et villakvarter i Viby i et gammelt gør-det-selv-hus så der er altid mange projekter i gang. Til daglig arbejde jeg i Aarhus Nord på Institut for Datalogi ved Aarhus Universitet, hvor jeg har ansvaret for den eksterne kommunikation samt en hel masse andre opgaver. Jeg er født og opvokset i Aarhus så jeg har set og oplevet byen gennem både børne- og forældreøjne – og jeg glæder mig til at dele nogle af vores yndlingssteder med jer. Jeg har netop meldt mig ind i FitnessWorld med intention om at træne 2-3 gange om ugen (det går ikke super godt) og så har vi Viby “stadion” i baghaven så der bliver også spillet mange fodboldkampe med Ludvig Messi. Vores familie er virkelig gode til at give hinanden kys og kram, vi elsker sushi, og savner solen på Mallorca som vi kom hjem fra den 22/9. 

Hvad kan vi forvente os af din uge på Min Aarhus Familie?

Denne uge på Min Aarhus familie kan I få et lille indblik i hverdagen hos en familie med mor, far, skoledreng og børnehavepige. Altså der er altid fuld fart på. Desuden vil vi gerne vise jer vores yndlingssteder i og omkring byen – og måske vi kan komme med et godt tip til jer. Tak fordi I vil følge med, og jeg håber I har lyst til at byde ind med en masse gode ideer og tips så jeg også kan se vores dejlige by fra nye sider.

Dit bedste minde eller bedste oplevelse fra Aarhus?

Jeg er blevet bedt om at dele mit bedste mine fra Aarhus og det er da næsten umuligt for de sidste 36 år har budt på utallige skønne minder – min folkeskole, cirkus, fester, naturoplevelser, cafeture med skønne veninder og jeg kan blive ved. Men en sjov og anderledes oplevelse var da jeg på min fødselsdag i 2002 mødte David Beckham (ja, the real deal) på Train i Aarhus. Det kunne jeg altså godt leve højt på længe. Spørger du mine børn er jeg sikker på de vil sige at deres bedste oplevelse med Aarhus var at hoppe i alverdens hoppeborge her i festugen – tja, hver sin smag ikke 🙂

Følg med HER.

Fik du ikke læst om sidste uges Takeover?