Min Aarhus Familie | Majbritt uge 43

Denne uges vært på Min Aarhus Familie er Majbritt.

Hvem er du, Majbritt?

Jeg har nydt at se alle jeres dejlige billeder. Nu er det vores tur til at dele lidt ud af vores hverdag.

Hjemme hos os er vi: Jonathan 7 år, Siv og Sylvester på 5 år og min kæreste Morten. Jeg er mammy til vores børn, jeg blev skilt fra deres mor for ca. 1 1/2 år siden. Børnene er på skift hos os og det fungerer godt.

Vi bor i Brabrand lige i mellem City vest og Sølyst.

Jeg er dagplejer og passer 4 børn, min kæreste er produktionsleder på Teater Svalegangen i Aarhus midtby.

Hvad kan vi forvente os af din uge på Min Aarhus Familie?

Det I kan forvente at se fra os, er vores hverdag i Brabrand, vi har efterhånden fundet de skønneste steder at lege og handle, og vi omfavner alt det kulturelle som sker her i vores bydel. 

Dit bedste minde eller bedste oplevelse fra Aarhus?

Vores bedste oplevelser er helt sikkert, fugletårnet ved søen, Sølyst, Globus 1 (søndags leg), Gellerup Svømmehal og alle City Vests opfindsomme aktiviteter. Og ja, så arbejder jeg her, og vi bor her og mine børn går i børnehave og skole her.


Har du lyst til vide mere om Majbritt og hendes familie, kan du følge med på Instagram, hvor Majbritt viser deres hverdag frem.

Sidste uge stod på efterårsferie, hvor vi inviterede Sabine til at vise sin familie frem. Grundet efterårsferie fik hun lov til at vente lidt med besvarelse af spørgsmål, men skulle du have lyst kan du læse om forrige uges værter Mette og Anders Her.