Min aarhus familie - Mette Schmidt
Mette, Emily og Anders Foto: Mette Schmidt

Denne uges værter på Min Aarhus Familie er Mette og Anders.

Mette og Anders, Hvem er I?

Vi er en sønderjyde og en koldingenser, der er blevet så glade for Aarhus, at vi har produceret vores egen lille aarhusianer. Emily. Hende er vi blevet så glade for, at vi gentager succesen. Om et par måneder slutter endnu en hjemmebrygget aarhusianer sig til flokken. Lillebror.

Mette (sønderjyden) og Anders (koldingenseren) blev kærester, da vi var henholdsvis 15 og 17 år. Det er lidt tid siden. 15 år, faktisk. Anders flyttede til Aarhus i 2005 for at læse Datalogi på Aarhus Universitet. To år efter fulgte Mette trop – det var bare Medievidenskab, hun kastede sig over. Hun flyttede ind på Anders’ lille kollegieværelse. Men kun et par måneder. Ellers var vi nok ikke gift i dag.

For snart tre år siden flyttede vi fra Sølystgade i midtbyen og ind i vores hus. Nu er vi både aarhusianere og brabra(i)ndianere. Og dét er vi glade for!

Til dagligt går vi alle sammen på arbejde. Anders arbejder som softwareudvikler i en ung aarhusiansk virksomhed Clearhaus. Mette arbejder i M&KO. Nå, det har du ikke hørt om? Lastmover. Det er hendes egen lille biks, hvor hun arbejder med kommunikation og konceptudvikling. Emily ”arbejder nede på stuen”. Mest med at lægge træpuslespil og spise mellemmåltider (vigtig dame, forstås) – så ja: hun går i vuggestue i Brabrand. Og så nyder vi vores by – og livet i den. Hvad end det er onsdag eller søndag.

Du har måske allerede gættet det: En datalog og en kommunikatør. Hvem mon fører pennen og klikker på kameraet i denne uge? Jojo, du er knøv nok, som vi siger i Sønderjylland.

Hvad kan vi forvente os af jeres uge på Min Aarhus Familie?

Mette er miljøskadet – så det bliver nok noget med ét tema hver dag i denne uge – i posts. Og i stories er der så det mere løse hverdagsindblik. På min notesblok står der lige nu ”Leg og levende dyr”, ”Baby og barsel” og ”efterårshacks og –hygge”. Så må vi se, hvad der sker.

Vi elsker at udforske vores by. Og det her er endnu en meget velkommen mulighed for det.

Skriv endelig til os på Instagram, hvis I har ideer til, hvad vi skal udforske, eller hvis der er noget, I er nysgerrige på.

Dit bedste minde eller bedste oplevelse fra Aarhus?

Universitetslivet, med alt hvad der hører med at gode foredrag, kapsejladser og spændende mennesker, var en kæmpe gave. Følelsen af at komme hjem fra backpack-rejse og låse døren op til lejligheden i Sølystgade sidder stadig i os: Hjem. Den gang i festugen, hvor vi efter en øl eller flere – tilsat lidt vin og måske et par drinks –  endte med at stå og rocke til Sko&Torp-koncert, som de eneste nogen-og-tyve-årige, på Kloster Torv – mens vi spise tapas fra CanBlau. Jo! Det var så meget mere magisk, end det lige lyder. TEDxAarhus her i weekenden var en inspirationsbombe. Første overnatning i vores nye hus: skræmmende og fantastisk. Og da vi alle tre var til Stella Polaris for nogle måneder siden. Vi blev helt høje over, at man også kan den slags som børnefamilie. Emily havde den største fest af os alle tre.

Så: Vi har mange.  Bevægede, berusede, bevingede. Men det er ikke svært at vælge den bedste oplevelse. Skejby. Den 27. oktober, 2016. Det er ikke bare vores bedste oplevelse fra Aarhus. Det er vores bedste oplevelse fra livet – at møde vores lille aarhusianer for første gang.

Vi glæder os til en uge med jer!

Følg med HER.

Fik du læst om sidste uges Take-over?