fastelavnsmaske af perler
fastelavnsmaske af perler Foto: Børnenes Aarhus

Bibliotekerne går helt fastelavnsamok med en masse skønne kreative dage

På mange biblioteker kan I frem til fastelavn d. 03. marts lave fastelavnsris og fastelavnsmasker til den helt store guldmedalje. Vi har samlet en oversigt over, hvor og hvornår dette er muligt på de forskellige biblioteker i Aarhus kommune.

Risskov Bibliotek

Lørdag d. 23. februar kl. 10.00-12.00 kan I bytte fastelavnskostumer og lave fastelavnsris. Risskov bibliotek afholder hvert år bytte-kostume-dag, hvilket er en skøn tradition som især børnene har stor glæde af. Biblioteket har en hyggelig børneafdeling i venstre ende, hvor der lidt udklædningstøj, legetøj og mulighed for at tegne. Læs mere om Risskov Bibliotek her.

OBS! Husk at tilmelde jer her.

Højbjerg Bibliotek

Mandag d. 25. februar kl. 15.00-17.00 står den på fastelavnsmasker ved kreabordet. Højbjerg Bibliotek står klar med alt der skal bruges, I skal blot møde op og ha’ en hyggelig eftermiddag. I finder kreabordet på 1. sal, hvor hele børneafdelingen er samlet. Her finder I også masser af skøn udklædningstøj og forskelligt legetøj. Du kan læse mere om Højbjerg Bibliotek her.

Lystrup Bibliotek

Tirsdag d. 26. februar kl. 09.30-11.00 og på Lystrup Bibliotek kan I lave fastelavnsris og blive malet i ansigtet. Arrangementet er for børn fra 4 år og opefter. Elever fra Egå Produktionshøjskole kommer og hjælper med at lave fastelavnsrisene, hvor de også medbringer en masse skønne materialer. Læs mere om Lystrup Bibliotek her.

OBS! Der skal bestilles billetter til børnene her.

Dokk1

Tirsdag d. 26. og 27. februar kl. 16.00-17.30 kan I lave fastelavnsmasker til den helt store guldmedalje. Her finder I et stort udvalg af forskellige materialer såsom pap, skum, æggebakker og en masse forskelligt at pynte med. Herligheder finder sted i Børnelab, som I finder på niveau 2.1.

Tranbjerg Bibliotek

Torsdag d. 28. februar kl. 16.00-17.30 kan I slippe fantasien løs når der skal laves flotte fastelavnsris. Imens skal der hygges med lidt sød og godt, som serveres af biblioteket. Aktiviteterne er for børn fra 5 år og opefter.